ENTRENAMENT DE LA FORÇA A L'AIRE LLIURE


Des de NST no deixem que passi la ocasió de seguir mostrant articles o continguts d'interès que ajudin als esportistes a millorar la qualitat del seu entrenament. Aquesta setmana, farem un primer tutorial de força amb suport visual: ENTRENAMENT DE FORÇA A L'AIRE LLIURE. 

L'entrenament de la força és el gran oblidat dels continguts de l'entrenament, si tenim en compte que tot el que fem és gracies a l’aplicació de força a les nostres palanques articulars.....la força hauria de ser el PILAR bàsic de tota planificació esportiva. La manifestació d'aquesta en forma de resistència, potència, velocitat etc... és el que determinarà el nostre rendiment esportiu.

Com que no tothom té la possibilitat de entrenar-la en condicions òptimes (diguem-li gimnàs o amb resistències aplicades per altres), Non Stop Training fa una proposta d'entrenament de la força a l'aire lliure. Moviments de fàcil execució que treballen totes les articulacions del tren inferior i permetran augmentar la tolerància a l’estrès provocat per l'entrenament. Esperem que us agradi!!



4 comentarios:

  1. M'agrada moltíssim!, crec que als temps que estem, es una boníssima alternativa entrenar a l'aire lliure i no haber de dependre de pagar un gimnàs a part de que per a molts es agoviant entrenar a un gimnas, jo per eixemple prefereixo mil veades l'aire lliure.

    ResponderEliminar
  2. Està molt bé entrenar a l' aire lliure, però no tens la comoditat, facilitat i atencions que et proporciona un centre de fitness.
    N'hi han que viuen d' aquest negoci.

    Pd- Ens " agovia " un gimnàs i després anem a fer la copeta al bar que està a rebentar de gent.
    Ara si parlem de còrrer millor a l' aire lliure :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cadascú té la seva manera d'entrenar. Nosaltres donem una altra solució al gimnàs però no estem dient que no hi vagin. Gràcies pel teu comentari

      Eliminar
  3. Sergi!!!
    Que me ha encantado el vídeo. :D
    Con Encarna hacemos algo parecido. Ah, hoy no he tenido rampas.
    Nos vemos mañana,
    A

    ResponderEliminar