TÈCNICA DE CARRERA: una forma de millorar l'eficiència de la nostra cursa a peu




La importància de millorar a  cada entrenament, la necessitat de fer km i l'objectiu d'acumular treball ens dur  la majoria de  vegades a donar poca importància al fet de intentar córrer de la forma mes correcte, eficaç i econòmica possible. Existeix una tècnica de cursa a peu aplicable a totes les persones, l'únic que haurem de fer és aconseguir adaptar-la a les característiques físiques (mecànica articular, amplitud de moviment,..) dels corredors. 
Córrer es un moviment cíclic que genera gast energètic ja que es dur a terme gràcies a la contracció de les fibres musculars, provocant el desplaçament del cos en l'espai. Si es realitza de forma coordinada i eficaç, reduirem el cost energètic i per tan podem millorar el rendiment. Quant de temps en la vostre marca podríeu millorar si féssiu un centímetre mes llarga la vostre longitud de gambada amb la mateixa despesa energètica? 

En aquest video podeu veure tot un seguit de exercicis que des de NST us facilitem per intentar millorar la reactivitat dels genolls, l'alçada dels malucs i tot un seguit de gestos tècnics que permetran anar canviant la eficiència de la carrera de forma progressiva. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario